Bildekoration, bilreklamer og bilindpakning

DEMIN ApS - Firmabil Firmabil uden reklamer

Vi laver alt fra firmanavn og CVR nummer, som er lovkrav på erhvervsbiler, til fuld indpakning af biler, motorcykler, lastbiler, varevogne samt cykelstel.

Vi kan løse alle opgaver i et bredt udvalg af farver, både mat, blank, metallic eller som print.

Mange års erfaring

Vi har udført mange bildekorationer, og kan hjælpe med at finde frem til det rette design som passer til jer og er med til at skabe opmærksomhed og genkendelighed på vejene.

Tid og sted

Vi udfører bildekorationer af alle køretøjer på vores værksted i Køge, hos autoforhandleren eller hos kunden.

God kommunikation

Hos DEMIN arbejder vi med designet ud fra kundens ønsker, og leverer altid layout til godkendelse inden opgaven udføres.

Kvalitet, garanti og holdbarhed bilindpakning

Kvalitet og holdbarhed er vigtig for både os og vores kunder, derfor benytter vi os udelukkende af kvalitetsmaterialer, hovedsageligt fra 3M, Avery og Oracal.

Bilindpakning laver din bil om til et kørende visitkort

Alt afhængig af hvor du kører, vil du med en fuld indpakning lave din bil om til en meget synlig reklame. På den måde bliver det faktisk til et slags kørende visitkort.

Kontakt os

Ring eller skriv en mail, hvis du er på udkig efter en ny kørende reklame til at vise frem i gadebilledet.

Send

Når din bil er smagfuldt dekoreret og har et tydeligt budskab, vil din bilreklame være synlig i gadebilledet og på motorvejen. Det er en BILLIG måde at få synlighed på, som det vil være dumt ikke at udnytte.

Vi er specialister i bilreklamer

Der findes næppe det køretøj, som vi ikke har prøvet at lave bilindpakning på. Vi sætter en ære i at vores kunder er 100% tilfredse med udseendet. Derfor bruger vi kun kvalitetsprodukter og øvede folk til montagen.